Wat kost uw uitvaart?

Wat kost uw uitvaart?
 

 

 

Contact opnemen Uitvaart Dekker

 

 

 


Wat kost uw uitvaart?

tarieven crematie tarieven begravenis budget tarieven

De meest gestelde vraag over uitvaarten is ‘wat kost een uitvaart? ’Omdat ieder mens verschillend is en zijn eigen uitvaartwensen heeft, zijn de kosten van een crematie of begrafenis bij iedereen anders. Gevolg is ook dat de kosten per uitvaart verschillen.

 

Uitvaartkosten
De uitvaartkosten bestaan uit vaste maar voor een groot deel uit variabele bedragen. U kunt denken aan begraven of cremeren, welk type kist, het aantal rouwkaarten ect. Alles hangt dus af van uw persoonlijke wensen die de hoogte van de totale uitvaartkosten bepalen.

 

Transparant
Wij willen graag transparant zijn over de kosten van een uitvaart. Wij geven hier enkele voorbeelden van kosten van uitvaarten. U kunt aan de hand hiervan een inschatting maken van er mogelijk is voor het budget wat u beschikbaar heeft. Wilt u een prijsindicatie die gebaseerd is op uw persoonlijke wensen, dan kunt u het contactformulier naar ons sturen. U ontvangt van ons dan een nauwkeurige prijsopgave.

 

Budget uitvaart
Ook met een beperkt budget is er veel mogelijk. Samen bekijken we wat de financiële gevolgen zijn van uw keuzes en zorgen we voor een mooi, passend afscheid binnen uw budget.

 

Verzekeringsmaatschappijen
Vaak bestaat het misverstand dat u de uitvaart moet laten verzorgen door de uitvaartverzorger van uw verzekeringsmaatschappij. Over het algemeen heeft u daarin de vrije keuze. Bij een overlijden kunt u direct bellen met Uitvaartverzorging Pieter Dekker.

 

Onafhankelijk advies
Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en hebben geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. U kunt bij ons rekenen op objectief en onafhankelijk advies. Úw wensen staan dus centraal.