Rouwvervoer

Rouwvervoer

 

 

Contact opnemen Uitvaart Dekker

Rouwvervoer

Uitvaartverzorging Pieter Dekker beschikt over eigen rouw- en volgauto´s  (grijs, wit en zwart) voor vervoer direct na het overlijden als ook op de dag van de uitvaart.


Mogelijkheden
Ook op het gebied van rouwvervoer is er veel mogelijk. De overledene kan op diverse manieren naar de laatste bestemming gebracht worden. In principe zijn er geen wettelijke beperkingen voor vervoermiddel en vervoerwijze. Mits men zich aan de gemeentelijke verordeningen houdt. U kunt er zelfs voor kiezen om uw eigen vervoer in te zetten. Zo kan bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur voor zijn laatste rit naar de begraafplaats of het crematorium in zijn eigen truck worden vervoerd. Ook wanneer u andere wensen heeft, zoals een koets, een bus of een rouwmotor kunnen wij dat voor u verzorgen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.


Eerbetoon
De route kan een eerbetoon zijn aan de overledene door bijvoorbeeld stapvoets langs het ouderlijk huis, bedrijf of school te rijden. U kunt naast de chauffeur meerijden in de rouwauto of in een volgauto plaatsnemen.


Volgauto´s

Voor nabestaanden is het prettig gebruik te maken van een volgauto. Op de dag van de uitvaart is het goed om niet bezig te zijn met het verkeer en het kunnen volgen van de rouwauto, maar om de gedachte te houden bij de overledene. Onze chauffeurs zijn opgeleid om datgene te brengen wat van hen wordt verwacht: respectvol, kwalitatief hoogstaand vervoer.