Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

 

 Uitvaart Lelystad - Dag en nacht bereikbaar 0320-322144

Wie zijn wij

Uitvaartverzorging Pieter Dekker is een klein familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Respect, deskundigheid en aandacht zijn voor ons de kernwoorden. Respect voor uw persoonlijkheid, aandacht voor uw wensen en heel deskundig in de uitvoering van uitvaarten. De uitvaartzorg die wij u bieden is geen kant-en-klaar pakket, maar een uitvaart verzorgd tot in de puntjes en op maat.


Onze werkwijze

Afscheid nemen en een uitvaart regelen is een ingrijpende gebeurtenis. Wij begeleiden u met persoonlijke aandacht in de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. Wij helpen de nabestaanden bij het maken van keuzes door in alle rust informatie, advies en steun te verlenen in deze periode van verdriet.


Persoonlijke begeleiding

Tijdens het gehele traject van de uitvaart wordt u begeleid door één van onze, gediplomeerde, ervaren en betrokken medewerkers. Omdat u één contactpersoon heeft deze periode gaan dossiers nooit over van de ene naar de andere persoon, dit verhoogt de kwaliteit van de uitvaart.


Persoonlijke invulling

Op het gebied van uitvaartverzorging is veel mogelijk. Vanuit betrokkenheid en persoonlijke aandacht verzorgen wij iedere uitvaart op maat. Een persoonlijke invulling die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden.


Budget uitvaart

Ook met een beperkt budget is er veel mogelijk. Samen bekijken we wat de financiële gevolgen zijn van uw keuzes en zorgen we voor een mooi, passend afscheid binnen uw budget.


Passend afscheid

Onze werkwijze moet ervoor zorgen dat u na afloop – ondanks het verdriet – met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. Want de uitvaart moet niet alleen passen bij de overledene, maar ook een goede herinnering worden voor de nabestaanden.

 

‘Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend’