Kistlijn Eco

Uitvaartkisten catalogus 2016

Kistlijn ECO

Heeft u na het bekijken van onze catalogus nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Model 750 Loliet kist van massief populierenhout, katoen interieur en bijpassende montage.
€ 650,00

Model 750 Duniliet kist van massief populierenhout, katoen interieur en touw montage.
€ 650,00

Model 630 Eco zeemanskist van onbehandeld naaldhout, touw montage en speciaal interieur.
€ 818,00

Model 251 Oxalis kist van ongelakt massief wild borracha, katoen interieur en bijpassende montage.
€ 922,00

  

Model 622 Morganiet van massief naaldhout, bijpassende montage en katoen interieur.
€ 992,00

Model 250 Ricinus. Is een massieve kist van borracha hout. Het interieur is van strak katoen. Deze kist maakt deel uit van de Riposo kistenserie, die wordt gekenmerkt door milieubewuste, maatschappelijk verantwoorde en aantrekkelijk geprijsde kistmodellen.
€ 992,00

Model 220 Euphrasia is een kist is van massief eiken, ongelakt. Het interieur is van strak katoen. Deze kist maakt deel uit van de Riposo kistenserie, die wordt gekenmerkt door milieubewuste, maatschappelijk verantwoorde en aantrekkelijk geprijsde kistmodellen.
€ 992,00

Model 842 Citrien is een kist is gemaakt van afvalhout. De kist is 100% recycle en een eerlijk Nederlands product. Stukjes afvalhout worden geselecteerd op dikte en bruikbaarheid, en ontdaan van nietjes, krammen, spijkers en samengevoegd tot een pallet van plankjes (mozaïek). Door de exclusieve samenwerking met een sociale werkplaats is deze kist geheel Maatschappelijk Verantwoord (MVO) geproduceerd.
€ 1.128,00

Model 873 is van origineel steigerhout gemaakt, onbehandeld met behoud van typische kenmerken, houten montage en eco katoenen interieur.
€ 1.494,00

Model UB 07 Euklaas is gemaakt van pitriet, interieur van ongebleekt katoen.
€ 1.520,00

818 – Draagplank met bol deksel

Onbewerkt massief populieren draagbaar met bol deksel als afsluiting. De kist wordt geleverd met ongebleekt katoenen interieur. De kist is zonder toevoeging van lakken en bevat ‘eerlijke’ materialen. Het deksel is tevens geschikt voor het maken van eigen teksten of tekeningen.
€ 1.020,00

Onbewerkt massief populieren draagbaar met vlak deksel als afsluiting. De kist wordt geleverd met ongebleekt katoenen interieur. Kiezen voor een eigen invulling is bij deze kist goed mogelijk (bijvoorbeeld een baarkleed of wikkeldoek). De kist is zonder toevoeging van lakken en bevat ‘eerlijke’ materialen. Het deksel is tevens geschikt voor het maken van eigen teksten of tekeningen. € 917,00

Onbewerkt massief populieren draagbaar met vlak deksel als afsluiting. De kist wordt geleverd met ongebleekt katoenen interieur. De kist is zonder toevoeging van lakken en bevat ‘eerlijke’ materialen. Het deksel is tevens geschikt voor het maken van eigen teksten of tekeningen.
€ 917,00