Thuisopbaring

Mogelijkheden 
• Thuisopbaring

 

Contact opnemen Uitvaart Dekker

Thuisopbaring

Een belangrijk onderdeel bij de uitvaart is de opbaring. Gedurende enkele dagen heeft u de mogelijkheid nog bij u dierbare te zijn. Voor de opbaring zijn er verschillende mogelijkheden. Het kan in een uitvaartcentrum maar thuisopbaring is ook bijna altijd mogelijk.

 

Thuisopbaring
Het bijzondere van thuisopbaring is dat nabestaanden zo vaak als zij wensen bij de overledene kunnen zijn. De vertrouwde omgeving geeft mensen bovendien de gelegenheid om rustig en op eigen wijze afscheid te kunnen nemen. Indien de wens bestaat om thuis opgebaard te worden, dan zullen wij alles in het werk stellen om dit te kunnen realiseren. Bij thuisopbaring komen wij elke dag bij u langs om de conditie van het lichaam van de overledene en tevens de werking van de koeling te controleren.

 

Combinatie
Wanneer men veel mensen verwacht bij het afscheid, kan een combinatie van opbaren thuis, gevolgd door een opbaring elders een oplossing zijn. De directe nabestaanden kunnen dan thuis in alle rust afscheid nemen. Andere belangstellenden kunnen dat dan elders doen. Uiteraard zullen wij dan met u naar een passende locatie zoeken.