Muziek, foto en videopresentaties

Mogelijkheden
• Muziek, foto en videopresentaties

 

Contact opnemen Uitvaart Dekker

 

Muziek, foto-en videopresentaties

In bijna elke uitvaartdienst speelt muziek een belangrijke rol. In sommige gevallen heeft de overledene vooraf de muziek uitgekozen. Bij een begrafenis of crematie brengt de uitvaartmuziek herinneringen naar boven. Het helpt om emoties en gevoelens uit te drukken. Persoonlijk gekozen begrafenis- of crematie muziek kan nabestaanden helpen om gedachten te verwoorden en troost te bieden. Bovendien kan de tekst van een liedje gebruikt worden als rouwtekst voor een eventuele toespraak bij een begrafenis.

 

CD of live muziek
De muziek tijdens uw uitvaart kan op verschillende manieren ten gehore worden gebracht en u bent uiteraard degene die daar een keuze in kan maken. U kunt tijdens een uitvaart natuurlijk de uitvaartmuziek vanaf een cd draaien. Maar ook Live muziek tijdens een uitvaartplechtigheid behoort tot de mogelijkheden en wordt steeds vaker ingezet. Live muziek geeft de plechtigheid iets speciaals. Wij werken hiervoor samen met professionele muzikanten, die in nauw overleg met u de door u gewenste muziek ten gehore brengen. De keuze is aan u, waardoor de muziek tijdens de uitvaart op een manier gespeeld zal worden die goed bij u als persoon past.

 

Foto-en videopresentaties
Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden de wens hebben om tijdens de plechtigheid mooie beelden te tonen uit het leven van de overledene. Dit kan variëren van een film tot foto’s in b.v. een PowerPointpresentatie. Vaak wordt dit gecombineerd met bijpassende muziek. Uitvaartverzorging Pieter Dekker heeft de kennis en apparatuur in huis om uw presentaties tijdens de uitvaart te verzorgen. We kunnen de beelden bijvoorbeeld projecteren met een beamer. Ook kunnen we zorgen voor vertoning op beeldschermen. Dit kan met en zonder geluid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u graag.