Drukwerk

Mogelijkheden
• Drukwerk

Voorbeeld teksten dankbetuiging
Bestelformulier dankbetuigingen

 

 

Contact opnemen Uitvaart Dekker

 

 

Drukwerk

Rouwkaarten
Om familie en vrienden op de hoogte te brengen van het overlijden, maken wij in samenwerking met onze huisdrukker speciaal rouwdrukwerk. Steeds vaker maken we samen met de familie een persoonlijke kaart, bijvoorbeeld met een tekening of een gedicht van kinderen of kleinkinderen. Of met een mooie foto ter herinnering aan de overledene. Zo’n zelf gekozen ontwerp kan dan terugkomen als dankkaart of op de kaft van een herinneringsboekje.

 

Verzending van de rouwkaarten
Rouwkaarten worden, voorzien van een speciale rouwzegel, verzonden in een speciale verzendenvelop. De rouwpost wordt door PostNL, via een speciaal traject behandeld en zorgt ervoor dat de post normaal gesproken de volgende dag op het bestemde adres afgeleverd wordt. Het schrijven van de enveloppen gebeurt over het algemeen door de familie, het verdere verzend klaar maken van de rouwkaarten kunt u aan onze zorg toevertrouwen, zodat u de gelegenheid heeft zich op andere dingen te concentreren.

 

Advertentie
Er zijn verschillende redenen om een rouwadvertentie te plaatsen. Omdat nabestaanden geen rouwbrieven versturen, of wanneer niet alle adressen van bekenden uit het (verre) verleden bekend zijn. Met een advertentie in de krant bereikt u in een keer heel veel mensen. Ook kan een rouwadvertentie een goed middel zijn om zakelijke relaties in kennis te stellen van het overlijden en de uitvaart. De kosten van een advertentie zijn variabel door de verschillende millimeterprijzen per krant.

 

Dankbetuigingen
Na de uitvaart heeft u als nabestaande de mogelijkheid de mensen te danken voor hun medeleven middels een dankbetuiging. Gebruikelijk is om ongeveer 4 tot 6 weken na de uitvaart een dankbetuiging te versturen. De dankbetuiging is meestal een kleine uitgave van de rouwkaart. Ook kunt u een eigen ontwerp maken met bijvoorbeeld een foto van de overledene. Op het moment dat u dit wenst zullen wij een proefdruk laten maken en u eventueel ook helpen met de verzending van de dankbetuigingen. Ook heeft u de mogelijkheid om een dankbetuiging advertentie in een dag/weekblad van uw keuze te plaatsen en ook hier voor zijn de kosten van een advertentie variabel door de verschillende millimeterprijzen per krant.

Onze voorbeeld teksten voor dankbetuigingen helpen u bij het samenstellen van een passende tekst.

Hier vindt u het bestelformulier voor de dankbetuigingen.