Crematorium

Crematorium

  • Crematorium Ölandhorst

 

 

crematiekosten

 

 

 Uitvaart Lelystad - Dag en nacht bereikbaar 0320-322144

Crematorium Ölandhorst

crematorium Lelystad

Crematorium Ölandhorst
Oostranddreef 1
8212 AZ Lelystad

 

 

 

Crematorium Ölandhorst
In een mooi, rustig bos, aan de rand van Lelystad, ligt Uitvaartcentrum en Crematorium Ölandhorst. Vanuit de grote aula heeft u prachtig uitzicht over het park en de naastgelegen begraafplaats. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. Kenmerkend is de flexibele dienstverlening. U kunt afscheid nemen wanneer u wilt en waar u wilt, of dat nu overdag is of ’s avonds, buiten of binnen. Zo kunt u voor de plechtigheid kiezen uit de grote aula, de kleinere, meer intieme aula of de buitenaula. Waar u ook voor kiest, de medewerkers zetten zich volledig in om de juiste sfeer te creëren, die past bij u als familie en bij het karakter van de uitvaart.

 

Catering
Tijdens familiebezoek of condoleance kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van koffie, thee en belegde broodjes. Ook bieden zij culinaire arrangementen die passen bij een sfeervol afscheid.

 

Asbestemming
Na de crematie blijft de as nog minimaal een maand in het crematorium. Dat is wettelijk verplicht. Als de nabestaanden daarna geen bestemming voor de as hebben, kan de as nog vijf maanden kosteloos bij ons blijven staan. Daarna kan deze termijn steeds worden verlengd met minimaal 1 jaar. As mag op meerdere plekken verstrooid worden; bij u in de tuin, over zee, of op een favoriet plekje in het buitenland. Onze uitvaartverzorgers kunnen u precies vertellen wat wettelijk wel en wat niet toegestaan is.

 

Downloads