Begrafenis Lelystad

Begrafenis regelen in Lelystad?

Bekijk hier onze mogelijkhedenBegrafenis Lelystad

Als een dierbare komt te overlijden, staat ons leven even stil. Bij Uitvaartverzorging Pieter Dekker Lelystad begrijpen we dat als geen ander. Daarom zetten wij alles in het werk om u tijdens alle fases van de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te adviseren, ondersteunen en begeleiden bij het regelen van een uitvaart.

 

Contact opnemen Uitvaart DekkerWat te doen bij overlijden?

Wanneer iemand thuis komt te overlijden, belt u eerst de huisarts. Deze komt om het overlijden officieel vast te stellen. Ook vult de arts overlijdenspapieren in. Wanneer iemand overlijdt in een ziekenhuis of een verpleeghuis zorgt het verplegend personeel dat er een arts komt. Daarna belt u Uitvaartverzorging Pieter Dekker, wij zijn dag en nacht bereikbaar via 0320-322144.

 

__________________________________________________________________________________________

 

Uitvaartkosten - Uitvaart DekkerUitvaartkosten

Wij willen graag transparant zijn over de kosten van een uitvaart. Wij geven hier enkele voorbeelden van kosten van een begrafenis. U kunt aan de hand hiervan een inschatting maken van er mogelijk is voor het budget wat u beschikbaar heeft. Wilt u een prijsindicatie die gebaseerd is op uw persoonlijke wensen, dan kunt u het contactformulier naar ons toe sturen. U ontvangt van ons dan een nauwkeurige prijsopgave.

 

_________________________________________________________________________________________

 

Budget uitvaartBudget begrafenis

Ook met een beperkt budget is er veel mogelijk. Samen bekijken we wat de financiële gevolgen zijn van uw keuzes en zorgen we voor een mooi, passend afscheid binnen uw budget. Wij bezuinigen niet op begeleiding of aandacht, maar wel op sommige onderdelen van een uitvaart die niet voor iedereen even belangrijk zijn. Niet iedereen wil veel rouwbezoeken, een koffiekamer, een uitgebreide koffietafel of een kerkdienst.

 

_________________________________________________________________________________________

 

Mogelijkheden - Uitvaart DekkerUitvaartmogelijkheden

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. Van het verzorgen en opbaren van de overledene tot het versturen van de rouwcirculaire en van het regelen van de locatie. Bij Uitvaartverzorging Pieter Dekker staat u er nooit alleen voor. Onze ervaren en betrokken uitvaartverzorgers vertalen uw wensen naar een gedenkwaardige en respectvolle uitvaart, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien.